Posted on 22 Comments

My Craziest Birthday. Yet?

Just something I “dug out” from my old blogs…
This one was posted around this time last year…
(It was my first and so far my ONLY post purely in Iban…enjoy. Spelling and grammar not guaranteed correct. LOL.)

Hujung minggu tu tadi nang kerja gila laa…
Thursday 11/5/06..My Birthday Eve…
Paginya kerja baka biasa tang bisi kek nganti ku ba ofis…
Ku ngorder Chocolate Cheese Cake 1.0kg..RM40 rega ia…
Pukul 5 lebih, sida Glen, Aaron ngau Jup ngambi aku ari ofis…
Terus taban sida ngagai Tesco laban sida ka meli ai irup malam nya…
Beli Jup Whisky ngau 2 crate ai Skol…
Udah bebeli, kami terus ngagai CSS alu ngasap ke dapur…
Menu kami malam nya…Spaghetti, Nasi Goreng, Agar2, Sayur, Sup Jani ngau manuk ngau jani panggang…
Udah makai2, sambil manggang ba luar, sida alu ngirup2…aku pen bisi gak disadong ke ai Whisky…tang enda cukup kena hang…LOL.
Maia tengah malam…kek bai ku ari ofis tadi pen kena rasmikan…kek nya untuk aku, Jup, Alby ngau Omay…Jup masuk 27 11/5…Alby masuk 24 12/5…aku ngau Omay bela masuk 23 12/5..twins amai2…
Maia nyadong ke kek, kami 4 ke nyambut bday pun kena lut ngau krim kek tadi…sampai ke buk ngau pending ku pen masuk krim…
Tang best gak kenya laban nyala first time ku kena “declare” kenya…
Udah nya kami alu meda “She’s The Man”…sambilnya ngirup ai Skol setin ngau makai kacang tanah laban utai empa semua dah nadai gik…
Laun2 udah bala ngirup pun dah badu alu aku bertenet kejap ngecheck email ngau friendster aku…dahnya tiba2 jak Jup meri ku hadiah…pillow/selimut Minnie Mouse…best..bertambah teman tindok aku…hehe…
Enda lama dahnya kami pen pulai rumah…
Friday 12/5/06…Ari Pengada aku…
Arinya aku dani pukul 3 lebih lemai…cun 12 jam tindok laban tindok kul 3 pagi tadi…
Nya pen ku dani laban sida Glen ngau Larry mai makai…
Udah mandi, makai kami ba kedai enda jauh ari rumah…
Enda lama udah makai, ngagai CSS sekejap udahnya pulai rumah sekejap alu ngagai CSS baru laban bergari ba dia…
Malam nya, kami 15 orang – 3 kereta (2 kancil, 1 kenari) – convoy ngagai Planet Hollywood…
Nya meh first time aku nyewa kereta ngau first time gak ku “clubbing”…
Semalam2nya…
Tequila, Bicardi Limon, Frozen Margarita, Kampai ngau Vodka Absolut flavour Vanilla…
Margarita free giknya..on the house…baka nemu2 jak nama aku…hehe
Taja pia ku ngirup 5 iti nya..enda gak aku mabuk…heran aku…
So ari aku stay ba bar ngerua duit meli ai…manah ku ngau ngansar ke kaki ngau bala kaban ku…
Live band gik perform maia nya…best!
Saturday 13/5/06
Ari udah birthday aku kami 3 kereta baru (tang 2 ari bala kemari enda ngau jadi tinggal kami 13 orang) ngagai KL baru laban meda orang rami Lamai Keaamatan ba Hotel Flamingo di Ampang…
Sempat gik kami sesat dulu ngiga hotelnya…dekat 3 jam dalam kereta…
Tapi last sampai gak kami…hehe…
Best gak la rami ia…bisi belagu, tarian buluh…ngau Unduk Ngadau…(baka Pekit Kumang kitai..)…
Pulai ari Ampang, kami 2 kereta convoy pergi makai ba Seksyen 25 udahnya baru pulai rumah…nya pen, nganjong kereta pulai ngagai orang endor ku nyewa dulu…dahnya ari CSS, nepan ba Larry ngena bike ia pulai ke rumah….
Pulai rumah, udah mandi ngau rest sekejap, baru ku tindok…
Maia nya baru ku perasan…pegu ku pedih laban kalu balat “banging” pala maia ba Planet kemari…hehehe
Gila enda kerja ku 3 ari berturut2?

Zewt, Oink, Charyelle, if you need translations don’t hesistate to ask Arch aka Cibol…he’ll be glad to assist…=)

22 thoughts on “My Craziest Birthday. Yet?

  1. heys… charyelle is far capable than she appears to me… i may need some help, but can agak haha!

  2. Oink,hehe…if u hang out with me and May often,u may catch the language pretty easily…like I said,not that different than Bahasa maa…Lol…I x yet post about this year’s one…still wait for the pics from u maa..;p ASAP hor? Kesian Cibol…x sabar wanna know what happened.LOL.

  3. hey…. here is wishing you a very happy birthday !

  4. Zewt, Thanks!
    Hehe…what are you doing OL at this hour?
    (Don’t mind me…I sorta have a deadline to make.LOL.)

  5. ha ha ha .. aku nemu mit mit aja .. 🙂

  6. manah ku ngau ngansar ke kaki ngau bala kaban ku

  7. oooohha .. ni kita bala aki bala ini, kami ngangau kami nesau kami telipun kami nunggah .. oohhhaa ..

  8. Bong,your point being? Lol..
    Arch,haha…reminds me of those “pantun” thingy on local AM channels.

  9. do i need to have point to reply? 😛 no la.. i copy that then i put this “

  10. wah.. guys the thing really tak boleh keluar leh. try type

  11. …….. fark. malas nak cakap lagi.

  12. Bong..wat tak blh keluar? Lol..

  13. neh that arrow sign la.. you try create arrow…

  14. Arrow? Wat arrow? This? ->

  15. ok try do the opposite sign arrow. pointing backward.

  16. WAH LAU…true eh…why cannot make “->” point the other way?
    Hmmm…curious me…

  17. oit .. go to mirc or ym la

  18. what this tiba2 ask ppl go mirc/ym…hw to go if OL x same time?LOL.

  19. hebat leh.. report this bug cepat.

  20. You la report…u found it…hehe…
    careful where u point -> that. ;p

  21. […] And what do you know? I went digging and I apparently have written a post (in Iban some more! so I guess my previous post wasn’t the 1st in Iban afterall! LOL!!!) regarding my 23rd birthday in one of my old blogs which I re-posted in this blog last year… […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *